Quantum Touch / Allergy / Self Created Health

De behandelaar creëert een hoog trillingsveld rondom de zere plek van de cliënt en deze zal door het proces van resonantie en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook het in het lichaam nodig is.
De cliënt heelt eigenlijk zichzelf met behulp van de behandelaar.

Wat is Quantum allergie behandeling?
Een techniek om allergiën te verminderen of te elimineren. Met eenvoudige ademhalingstechnieken, visualisaties en drukpuntmassage wordt het lichaam als het ware gereset. Het lichaam wordt geleerd weer normaal te reageren op normale stoffen.

Self Created Health
is een prettige en krachtige methode, ontwikkeld door Richard Gordon. Het is een manier om te bepalen wat de emotionele oorzaken zijn van pijnklachten, de verwerking van deze oorzaken en het vrijmaken van deze oorzaken, op een milde en respectvolle wijze. We gaan samen op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klachten.

Bij het merendeel van fysieke en emotionele symptomen kan het zelfgenezend vermogen succesvol gestimuleerd worden met Quantum-Touch, Quantum-Allergy, Quantum-Share en andere effectieve methodes.

Een percentage van de symptomen, zo’n 10%, keert steeds terug of verdwijnt niet (helemaal).

Self Created Health is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken.

Het “weten” van de oorzaak van je klachten leidt er lang niet altijd toe dat de klachten daadwerkelijk verdwijnen.

Door middel van een eenvoudige Self Created Healt protocol kun je een complete “bevrijding” en “loslaten” van al je klachten realiseren, met als resultaat: je pijn verdwijnt, je emoties komen tot rust, je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijk en spirituele ontwikkeling.

www.qtouch.nl